Νέος Firefox 17, με δυνατότητα διαχείρισης των plugins

Νέος Firefox 17, με δυνατότητα διαχείρισης των plugins

Η Mozilla διέθεσε την έκδοση 17 του Firefox, για Windows, Mac και Linux, η οποία δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης των plugins, με το χρήστη να επιλέγει μεταξύ διαφορετικών εκδόσεων ποια θέλει να διατηρήσει.

 

Το σημαντικότερο νέο χαρακτηριστικό, ονομάζεται “click-to-play plugins” και πλέον οι χρήστες του browser στα Windows, θα καλούνται να ενεργοποιήσουν νεότερες εκδόσεις των Adobe Reader, Adobe Flash και Microsoft Silverlight, αρχικά, ενώ θα προστεθούν και επιπλέον plugins στο μέλλον.

 

Επίσης, εάν ο Firefox κρίνει πως κάποιο plugin δεν είναι ασφαλές, όταν φορτώνει μια σελίδα, δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να αποφασίσει εάν θα φορτωθεί ή όχι.

 

Ο χρήστης ενημερώνεται πως το plugin είναι ύποπτο και ο Firefox σταμάτησε την εκτέλεσή του. Εφόσον υπάρχει μια νεότερη έκδοση, ο χρήστης θα καλείται να την εγκαταστήσει, ενώ θα μπορεί και να επιτρέψει την εκτέλεση του υπάρχοντος, εφόσον το επιθυμεί.

 

Το δεύτερο νέο χαρακτηριστικό, είναι η υποστήριξη του Facebook Messenger.

 

Μπορείτε να δείτε την αναλυτική λίστα των βελτιώσεων εδώ και κατεβάσετε τον νέο Firefox 17 από εδώ.

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC