Ο Vitor Lourenco αποχωρεί από το Τwitter

Ο Vitor Lourenco αποχωρεί από το Τwitter
 
Πολλές φορές οι άνθρωποι που ξεκινάνε κάτι δεν είναι γραφτό να είναι και αυτοί που θα το τελειώσουν. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και ο Vitor Lourenco, ο οποίος διετέλεσε σχεδιαστής του Twitter τα τελευταία πέντε χρόνια λειτουργίας του.

Πριν μερικές ώρες ο Lourenco με μια λιτή ανακοίνωση, μέσω ενός tweet, ενημέρωσε για την απόφαση του να αποχωρήσει από το δημοφιλές site και με την ευκαιρία ευχαρίστησε τον Evan Williams που τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε την δυνατότητα να δουλέψει για το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

«Η συνεισφορά σου ήταν τεράστια» απάντησε ο συνιδρυτής της υπηρεσίας micro-blogging. «Ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για να εξελιχθεί το Twitter με έναν πανέμορφο τρόπο. Καλή τύχη στην συνέχεια».

«Ήμουν ο πρώτος σχεδιαστής στο Twitter, όπου για περισσότερο από πέντε χρόνια βοήθησα στην εξέλιξη του τρόπου που επικοινωνούν οι άνθρωποι. Τώρα προσπαθώ να ξεκαθαρίσω τι θέλω για το μέλλον» έγραψε ο Lourenco στο προφίλ του στο Twitter

Αυτό που αναρωτιούνται πολλοί είναι τα σχέδια του Lourenco για το μέλλον. Ο ίδιος δεν έκανε κάποια αποκάλυψη ακόμα, όμως υπόσχεται να μας κρατάει ενήμερους μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Σε παλαιότερες δηλώσεις, είχε αναφερθεί στη δουλειά του λέγοντας πως συνεργάστηκε με την ομάδα μηχανικών του Twitter με σκοπό την απλοποίηση του γραφικού περιβάλλοντος της εφαρμογής ακολουθώντας κάποια απλουστευτικά πρότυπα του John Maeda.

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1033.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC