Οι ήρωες του «Χόμπιτ» στο πλευρό της Microsoft

Οι ήρωες του «Χόμπιτ» στο πλευρό της Microsoft
 
Με έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο η Microsoft αποφάσισε να συνεχίσει τη διαφημιστική της εκστρατεία για τα Windows Phone 8.

Μετά από τη Jessica Alba, τη Gwen Stefani και το Jay-Z, η εταιρεία σκοπεύει να επιστρατεύσει τους χαρακτήρες της ταινίας «Χόμπιτ» για τη διαφήμιση των Windows Phone 8.

Η Microsoft έχει συνεργαστεί με την Eva Wunderman για την παραγωγή διαφημίσεων στις οποίες θα πρωταγωνιστούν οι Martin Freeman στο ρόλο του Μπίλμπο, ο Sir Ian McKellen στο ρόλο του μάγου Γκάνταλφ και άλλοι χαρακτήρες από την τριλογία του Peter Jackson, το πρώτο μέρος της οποίας θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας στις 12 Δεκεμβρίου.

Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία εντείνει τη διαφημιστική της εκστρατεία, η οποία έχει ως θέμα τον τρόπο που διαφορετικοί αστέρες και χαρακτήρες προσωποποιούν και χρησιμοποιούν διαφορετικά χαρακτηριστικά των συσκευών με Windows Phone 8.

Σκοπεύει έτσι να μας δείξει πως οι δυνατότητες προσωποποίησης του νέου της λειτουργικού «δεν είναι για όλους, είναι για τον καθένα ξεχωριστά».

Αυτό είναι ακριβώς το νόημα που αναμένεται να αποδώσει η εταιρεία στα διαφημιστικά βίντεο της, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά τους ήρωες της ταινίας.

Ήδη η κινηματογραφική εταιρεία Warner Bros έχει επιτρέψει την χρήση των χαρακτήρων για το σκοπό αυτό στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Γερμανία και στην Γαλλία, κάποιες από τις πιο δημοφιλείς αγορές για τις συσκευές που χρησιμοποιούν το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC