Περίεργο σφάλμα στην τελευταία έκδοση του Jelly Bean

Περίεργο σφάλμα στην τελευταία έκδοση του Jelly Bean
 
Η τελευταία έκδοση του λειτουργικού Android, με το όνομα «Jelly Bean» κυκλοφόρησε και επίσημα μαζί με το Nexus 4, το πρώτο smartphone της αμερικάνικης εταιρείας.

Τα πρώτα σχόλια ήταν αρκετά ενθαρρυντικά, ακόμα και προτού η αναβάθμιση γίνει διαθέσιμη και σε άλλες συσκευές, φαίνεται όμως πως μια πρόσφατη ενημέρωση της εταιρείας προκάλεσε ένα αρκετά περίεργο «bug».

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα εμφανίζεται στην εφαρμογή «People», η οποία συγκεντρώνει και προβάλλει σημαντικές πληροφορίες για τις επαφές, όπως γενέθλια και υπενθυμίσεις, από τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία είναι μέλος ο χρήστης.

Στο τελευταίο update του λειτουργικού που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα, από το ημερολόγιο της εφαρμογής αυτής λείπει ένας ολόκληρος μήνας, ο Δεκέμβριος, ενώ η παράλειψη δεν παρατηρείται μόνο στο 2012 αλλά σε όλες τις χρονιές.

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1171.jpeg?w=1110

Το ημερολόγιο της εφαρμογής πηγαίνει κατευθείαν από το Νοέμβριο στον Ιανουάριο της επόμενης χρονιάς, πράγμα που σημαίνει πως σημαντικά γεγονότα του μήνα, όπως γενέθλια και επέτειοι καθώς και οι αντίστοιχες ειδοποιήσεις τους δεν εμφανίζονται καν.

Η Google δήλωσε πως γνωρίζει το πρόβλημα, δεν ανέφερε όμως πότε θα κυκλοφορήσει η διορθωτική αναβάθμιση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC