Περισσότερες συσκευές Android υποστηρίζει ο Firefox

Περισσότερες συσκευές Android υποστηρίζει ο Firefox
 
Η έκδοση του Firefox για Android, αναβαθμίζεται προκειμένου να υποστηρίξει περισσότερες συσκευές που τρέχουν το λειτουργικό της Google.

Αυτό γίνεται εφικτό, έπειτα από την υποστήριξη επεξεργαστών ARMv6. Με την κίνηση αυτοί, οι προγραμματιστές μιλούν για περίπου 250 εκατ. smartphones τα οποία θα μπορούν να τρέξουν το φυλλομετρητή της Mozilla.

Ανάμεσα στις συσκευές που υποστηρίζονται πλέον, περιλαμβάνονται τα HTC Cha Cha και το Samsung Galaxy Ace.

Πέραν της υποστήριξης επεξεργαστών ARMv6, η τελευταία έκδοση του Firefox περιλαμβάνει τη βελτίωση των υπηρεσιών «Explore by Touch» και «Gesture Navigation» που κάνουν πιο εύκολη την πλοήγηση από όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης.

https://i1.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1176.jpeg?w=1110

Τέλος, ενσωματώνεται η τεχνολογία «TraceBack» που δίνει τη δυνατότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο με την οθόνη ανάγνωσης χωρίς επιπλέον ρύθμιση, που επίσης προορίζεται για χρήστες με δυσκολίες στην όραση.

Η τελευταία έκδοση του Firefox είναι διαθέσιμη για κατέβασμα από το Play Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC