Πρεμιέρα για το νέο Blackberry στις 30 Ιανουαρίου

Πρεμιέρα για το νέο Blackberry στις 30 Ιανουαρίου
 
Η RIM σκοπεύει να παρουσιάσει το νέο Blackberry 10 στις 30 Ιανουαρίου 2013 σύμφωνα με το slashgear. Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου μοντέλου αναμένεται να γίνει γνωστή και η ημερομηνία που θα βγει το προϊόν στην αγορά.

«Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του Blackberry 10, βάλαμε στόχο να δημιουργήσουμε μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας που θα μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες του κάθε χρήστη. Η ομάδα μας εργάστηκε σκληρά ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα κινητό με καινοτομίες, εύκολο και απλό στη διαδικτυακή περιήγηση και παράλληλα πλούσιο σε εφαρμογές», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Θόρστεν Χέινς, γενικός διευθυντής της RIM.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η RIM εκτιμά πως το νέο Blackberry 10 θα είναι σε θέση «να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες» της εταιρείας. Κλείνοντας, ο κ. Χέινς έκανε ιδιαίτερη μνεία στους συνεργάτες της RIM, τονίζοντας ότι συγκαταλέγονται στους κορυφαίους κατασκευαστές λογισμικού, εφαρμογών και προγραμμάτων για συσκευές κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC