Πρώτο το Gmail στην προτίμηση των χρηστών

Πρώτο το Gmail στην προτίμηση των χρηστών
 
Τέλος στις διαφωνίες σχετικά με τα ποια υπηρεσία e-mail είναι η κορυφαία στο διαδίκτυο βάζει η ComScore με νέα έρευνα της που αποκαλύπτει πως το Gmail πήρε το προβάδισμα από το Hotmail.

Μετρώντας τις επισκέψεις των χρηστών στις ιστοσελίδες των δυο υπηρεσιών για τον Οκτώβριο, η εταιρεία ερευνών αποκάλυψε πως η ιστοσελίδα του Gmail δέχθηκε συνολικά 287.9 εκατομμύρια επισκέψεις παγκοσμίως, παραγκωνίζοντας το Hotmail το οποίο ήρθε δεύτερο με 286.2 εκατομμύρια επισκέψεις.

Σύμφωνα με την ComScore η πτώση της επισκεψιμότητας του Hotmail ίσως οφείλεται στην αλλαγή που υπέστη η υπηρεσία στον σχεδιασμό της και η έναρξη λειτουργίας του outlook.com. Το σημαντικό όμως είναι πως για πρώτη φορά το Gmail απολαμβάνει την πρωτιά. Η Yahoo, άλλοτε πανίσχυρη δύναμη στο e-mail, βρίσκεται πια στην τρίτη θέση με 281.7 εκατομμύρια επισκέψεις.

Όσον αφορά αποκλειστικά τις Ηνωμένες Πολιτείες τώρα, εκεί τα πράγματα αλλάζουν σημαντικά. Η Yahoo βρίσκεται πρώτη με 76.7 εκατομμύρια επισκέψεις, το Gmail δεύτερο με 69.1 εκατομμύρια και το Hotmail τρίτο με μόλις 35.5 εκατομμύρια επισκέπτες.

Στις αρχές του καλοκαιριού μάλιστα η Google είχε υποστηρίξει πως ήταν πρώτη, με βάση τους δικούς της υπολογισμούς, ο ισχυρισμός της όμως δεν μπορούσε να υποστηριχτεί από τα στοιχεία των τότε ερευνών ή δημοσκοπήσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC