Ρεκόρ σημείωσε το Galaxy S3

Ρεκόρ σημείωσε το Galaxy S3
 
Λίγο αφού αποκάλυψε πως το Galaxy Note II ξεπέρασε σε πωλήσεις τα τρία εκατομμύρια, η Samsung ανακοίνωσε πως μια ακόμα συσκευή της, το Galaxy S3, έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ.

Η κορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε πως η ναυαρχίδα των συσκευών της ξεπέρασε τα 30 εκατομμύρια συσκευές. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις εκδόσεις τις συσκευής, καθώς και τις παραμετροποιημένες εκδόσεις (με διαφορετικό επεξεργαστή ή μέγεθος μνήμης) που προσφέρονται στις αγορές των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας και της Κορέας.

Ο αριθμός αυτός είναι εντυπωσιακός αλλά δεν αποτελεί έκπληξη για την εταιρεία. Στις αρχές του Σεπτέμβρη η Samsung είχε ανακοινώσει πως το Galaxy S3 είχε φτάσει τα 20 εκατομμύρια πωλήσεις.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο επικεφαλής της Samsung Mobile, JK Shin είχε εκτιμήσει πως η συσκευή θα ξεπερνούσε τα 30 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του χρόνου, κάτι που όπως φαίνεται έγινε αρκετά πιο γρήγορα.

Το Samsung Galaxy S3 κυκλοφόρησε στην αγορά πριν από πέντε μήνες και αμέσως σημείωσε θεαματικές πωλήσεις, ενώ μέχρι το τέλος του 2012 ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί αρκετά.

Η τιμή του έχει πέσει αρκετά σε πολλές μεγάλες αγορές, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πλησιάζει η περίοδος των εορτών και το Galaxy S3 ήδη θεωρείται η καλύτερη Android συσκευή της αγοράς.

https://i1.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_129.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC