Στην τελική ευθεία για το Jelly Bean το Galaxy S2

Στην τελική ευθεία για το Jelly Bean το Galaxy S2
 
Ενώ οι περισσότεροι κάτοχοι του Galaxy S3 έχουν ήδη αναβαθμιστεί στο Android 4.1.1 Jelly Bean και περιμένουν την επόμενη επίσημη αναβάθμιση, η ιστοσελίδα SamMobile αποκάλυψε ότι η Samsung όχι μόνο ετοιμάζεται να αναβαθμίσει και τον προκάτοχο του, το Galaxy S2, στο Jelly Bean αλλά και ότι η νέα έκδοση του λειτουργικού είναι σχεδόν έτοιμη.

Το Galaxy S2 αναβαθμίστηκε στο Android 4.0 Ice Cream Sandwich τον Απρίλιο και πολλοί δεν περίμεναν την περαιτέρω αναβάθμιση του δεδομένης της «παλαιότητας» του και των μειωμένων τεχνικών του χαρακτηριστικών σε σχέση με το Galaxy S3.

Η νέα έκδοση όμως διέρρευσε στο διαδίκτυο από την ιστοσελίδα SamMobile και όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει. Δεν παρουσιάζει κολλήματα ή καθυστερήσεις ενώ διατηρεί την πλειοψηφία των νέων χαρακτηριστικών που προσφέρει το Jelly Bean, όπως το νέο γραφικό περιβάλλον TouchWiz Nature UX, το Google Now, το Smart Stay καθώς και την νέα εμφάνιση των ειδοποιήσεων.

Το μόνο που λείπει είναι η προβολή διαχείριση πολλών παραθύρων, κάτι που δεν θα έπρεπε να μας παραξενεύει αν αναλογιστούμε την μειωμένη ανάλυση οθόνης της συσκευής.

Η έκδοση λογισμικού είναι η I9200XXLSJ και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα για τους κατόχους του Galaxy S2. Το SamMobile προσφέρει την δοκιμαστική έκδοση για download, η εγκατάσταση της όμως δεν συνιστάται εκτός αν έχετε εμπειρία στην εγκατάσταση και χρήση δοκιμαστικών ή custom ROM.

Μέχρι να αποκτήσετε το Jelly Bean και επίσημα μπορείτε να πάρετε μια γεύση στο βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC