Τεχνολογικές καινοτομίες στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο

Τεχνολογικές καινοτομίες στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο
 
Τεχνολογικές καινοτομίες φέρνει για δεύτερη χρονιά στην διοργάνωση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών η WIND, ως Επίσημος Χορηγός.

Οι δρομείς που την Κυριακή 11 Νοεμβρίου θα βρεθούν στην εκκίνηση των αγώνων, θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν αυτή τη μοναδική εμπειρία με τους δικούς τους ανθρώπους αλλά και να στηρίξουν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ για τα ανάπηρα παιδιά, ώστε ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών να είναι και φέτος «Ένας Αγώνας Για Όλους».

Αξιοποιώντας την τεχνολογική υποδομή και τεχνογνωσία της η WIND προσφέρει σε όλους τους δρομείς των αγώνων της διοργάνωσης (5 & 10 χλμ., Δυναμικό Βάδισμα & Μαραθώνιος) τη δυνατότητα να ενημερώσουν φιλικά τους πρόσωπα για την ώρα που θα τερματίσουν, μέσω δωρεάν SMS.

Το ενημερωτικό γραπτό μήνυμα θα αποστέλλεται, μέσω του ειδικού chip χρονομέτρησης κάθε δρομέα, τη στιγμή ακριβώς που αυτός θα περνάει τη γραμμή του τερματισμού. Ειδικά για τους δρομείς του Μαραθωνίου η δωρεάν ενημέρωση μέσω SMS θα σταλεί και όταν θα περάσουν το σημείο των 30 χλμ. Κάθε δρομέας έχει τη δυνατότητα να δηλώσει έως και 3 αριθμούς κινητών τηλεφώνων , στους οποίους θα αποσταλεί το ενημερωτικό SMS, ώστε να μοιραστεί με αγαπημένους και φίλους την εμπειρία του μοναδικού αυτού αγώνα.

Οι δρομείς του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών θα συνεισφέρουν αυτόματα στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, απλά πατώντας πάνω στον τάπητα της ΑΨΙΔΑΣ ΑΓΑΠΗΣ με τη σήμανση «I like WIND – Πάτα like και πρόσφερε» η οποία θα βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Β. Σοφίας και Β. Κωνσταντίνου, απέναντι από το άγαλμα του Δρομέα.

Με κάθε πέρασμα δρομέα από την αψίδα, η WIND θα αυξάνει κατά 1 ευρώ το ποσό που θα δωρίσει για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου, τρέχουμε όλοι για καλό σκοπό ώστε αυτός ο αγώνας να έχει χιλιάδες νικητές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC