Τηλεφωνικές κλήσεις μέσω… Facebook

Τηλεφωνικές κλήσεις μέσω… Facebook
 
Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Orange, θυγατρική της France Telecom, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να προσφέρει στους χρήστες το «Party Call», μια υπηρεσία «κοινωνικών κλήσεων» μέσω του Facebook.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για κινητές συσκευές αλλά και για σταθερούς υπολογιστές και θα επιτρέπει την πραγματοποίηση κλήσεων, ακόμα και ομαδικών, χωρίς να είναι απαραίτητο οι χρήστες να γνωρίζουν τον τηλεφωνικό αριθμό των άλλων χρηστών.

Η συμφωνία της Orange με το Facebook ανακοινώθηκε στο «Hello», ένα κοινό event της Orange και της France Telecom.

Το Party Call χαρακτηρίστηκε από την εταιρία ως «η συνεργασία με το Facebook που θα συστήσει στα κοινωνικά δίκτυα ένα νέο εργαλείο επικοινωνίας, με την πρώτη υπηρεσία τηλεδιάσκεψης να παρουσιάζεται το καλοκαίρι του 2013».

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1012.jpeg?w=1110

Ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας δήλωσε πως η νέα υπηρεσία αρχικά θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία και στη συνέχεια, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και την ανταπόκριση του κοινού, σκοπεύει να επεκταθεί και σε άλλες χώρες του πλανήτη.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος τύπου του Facebook δήλωσε πως «η διοίκηση του Facebook είναι πολύ χαρούμενη που, μέσα από τη συνεργασία της με την Orange, θα βοηθήσει στην εξέλιξη των τηλεπικοινωνιών, όπως έχει ήδη κάνει με τα παιχνίδια, τη μουσική, τα βίντεο και με πολλές άλλες online υπηρεσίες».

https://i1.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1186.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC