Τηλεόραση Ultra HD ετοιμάζει η Samsung

Τηλεόραση Ultra HD ετοιμάζει η Samsung
 
Η Samsung ανακοίνωσε πως στη διεθνή έκθεση International Consumer Electronics Show (CES) πρόκειται να παρουσιάσει μια Ultra High-Definition τηλεόραση με τεχνολογίας LED και διαγωνίου 85 ιντσών, έτσι ώστε να συμβαδίζει με τους ανταγωνιστές της, όπως τη Sony και την LG οι οποίοι έχουν ήδη ανακοινώσει την παρουσίαση τέτοιων οθονών.

Η συγκεκριμένη οθόνη χαρακτηρίζεται ως η «μεγαλύτερη στον κόσμο εμπορική UHD LED τηλεόραση» με περισσότερα από 8 εκατομμύρια pixels και ιδιαίτερα «ζωντανή» εικόνα. Αναμένεται να παρουσιαστεί στη CES 2013 η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 με 10 Ιανουαρίου του 2013.

Προς το παρόν η Samsung δεν έχει ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την είσοδο της στην αγορά των οθονών «4Κ», το σίγουρο όμως είναι ότι άργησε αρκετά να υλοποιήσει τη δική της πρόταση.

Πριν από δυο μήνες η LG ανακοίνωσε μια οθόνη παρόμοιας τεχνολογίας, με υποστήριξη 3D η οποία κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο με τιμή 20.000 δολαρίων, ενώ τόσο η Sony, όσο και η Toshiba έχουν ήδη ανακοινώσει δικά τους μοντέλα.

Όσο για την τιμή της ή την ημερομηνία κυκλοφορία της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Η πρόσφατη Ιστορία της εταιρείας μας δείχνει πως η τηλεόραση ενδέχεται να καθυστερήσει αρκετά.

Στις αρχές του χρόνου στην CES 2012 η Samsung είχε παρουσιάσει μια οθόνη 55 ιντσών τεχνολογίας Super OLED, η οποία παρά τους τόσους μήνες που έχουν περάσει ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC