Το ελληνικό game Mind the Buzz στην κορυφή του App Store

Το ελληνικό game Mind the Buzz στην κορυφή του App Store

Ένα εθιστικό trivia app που δημιούργησαν τρεις Έλληνες developers κατέκτησε σε λιγότερες από 24 ώρες κορυφή του ελληνικού App Store.

 

Το παιχνίδι γνώσεων Mind the Buzz περιλαμβάνει περισσότερες από 4500 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων με 3 επίπεδα δυσκολίας για να παίζετε μόνοι ή με παρέα.

 

Οι 10 κατηγορίες του καλύπτουν όλα τα ενδιαφέροντα -από Επιστήμη και Τεχνολογία μέχρι Κινηματογράφο και Lifestyle. Οι παίκτες ανταμείβονται με badges, ενώ μπορούν να βλέπουν και να μοιράζονται online τα σκορ τους και τα ποσοστά επιτυχίας. Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα πρόσκλησης φίλων μέσω email, SMS και Facebook.

 

Το Mind the Buzz διατέθηκε αρχικά δωρεάν για προωθητικούς λόγους και σε λιγότερο από 24 ώρες από την ανακοίνωσή του βρέθηκε στην κορυφή του ελληνικού App Store, αφήνοντας πίσω του κορυφαίες εφαρμογές. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τόσο μεγάλη, που ο αριθμός των downloads αυξήθηκε κατά 1200% τις τρεις πρώτες ώρες!

 

Πλέον, το Mind the Buzz είναι διαθέσιμο στο App Store στην τιμή των 0,89€, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και δωρεάν Lite εκδοση με λιγότερες κατηγορίες. Ήδη σχεδιάζεται η εφαρμογή και για κινητά με Android.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του παιχνιδιού.
 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC