Το Facebook δοκιμάζει το Photo Sync για iOS

Το Facebook δοκιμάζει το Photo Sync για iOS
 
Όπως ακριβώς συνέβη και στο Android, στα τέλη Σεπτεμβρίου, το Facebook ξεκίνησε να δοκιμάζει την υπηρεσία Photo Sync για τους χρήστες συσκευών με λειτουργικό σύστημα iOS.

Το κοινωνικό δίκτυο επιβεβαίωσε στο TechCrunch πως δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό, τουλάχιστον για το iOS, που θα επιτρέπει στους χρήστες να «ανεβάζουν» αυτόματα στο Facebook οποιαδήποτε φωτογραφία τραβούν από το κινητό τους.

Οι φωτογραφίες αυτές δεν θα κοινοποιούνται αυτόματα, αντίθετα, θα τοποθετούνται σε έναν προσωπικό άλμπουμ, από τον οποίο θα μπορείτε να επιλέξετε να κοινοποιήσετε και να στείλετε μέσω μηνυμάτων όποιες θέλετε και να σβήσετε τις υπόλοιπες.

Το Photo Sync απλοποιεί σημαντικά τη διαδικασία του upload των φωτογραφιών σας στο κοινωνικό δίκτυο και βέβαια λειτουργεί και ως υπηρεσία «cloud», επιτρέποντας σας να ανακτήσετε της φωτογραφίες σας στην περίπτωση που το τηλέφωνο σας χαθεί ή καταστραφεί.

fetcher_10.jpeg

Κάθε χρήστης θα έχει στη διάθεση του 2GB χώρου στο αντίστοιχο άλμπουμ, ενώ η ενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορεί να γίνει είτε μέσω των επιλογών στην εφαρμογή των φωτογραφιών στο iOS, είτε μέσω του Facebook.

Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα επιλογής αυτόματου upload μόνο μέσω WiFi, ώστε να αποφύγετε τις υπέρογκες χρεώσεις ενώ βέβαια μπορείτε να απενεργοποιήσετε πλήρως τη δυνατότητα αυτή, αν δεν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε.

Η εταιρεία προς το παρόν θα κυκλοφορήσει το νέο χαρακτηριστικό σε μικρό αριθμό χρηστών χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα πότε θα γίνει διαθέσιμο σε όλους.

fetcher_11.jpeg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC