Το Facebook ενεργοποίησε τη δυνατότητα «Mobile Share»

Το Facebook ενεργοποίησε τη δυνατότητα «Mobile Share»
 
Το Facebook μόλις επιβεβαίωσε πως ενσωματώνει τη λειτουργία «share» για τους χρήστες της υπηρεσίας από φορητές συσκευές.

Η λειτουργία αυτή σύντομα θα σας επιτρέπει να κάνετε αναδημοσίευση στο προφίλ σας τα σχόλια, τις φωτογραφίες και τα links των φίλων σας, θυμίζοντας κατά κάποιο τρόπο τη δυνατότητα «retweet» που συναντάμε στο Twitter.

Η ανακοίνωση της λειτουργίας αυτής δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει. Το mobile share ήταν μια από τις δυνατότητες που ζητούσαν οι χρήστες εδώ και αρκετό καιρό, ενώ η ενσωμάτωση της είχε ανακοινωθεί, έστω και άτυπα από το Σεπτέμβριο, όταν ένας manager του κοινωνικού δικτύου είχε πει πως «θέλω να την χρησιμοποιήσω». «Φτιάχνουμε προϊόντα που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε».

To Facebook βέβαια πάντα ήταν υπέρ της προσωπικής ενημέρωσης των προφίλ των χρηστών κι όχι το «τυφλό» sharing συνδέσμων, όπως φαίνεται όμως τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει.

Αρχικά το κοινωνικό δίκτυο χαρακτήρισε, σε ερώτηση του TechCrunch, τη νέα αυτή δυνατότητα ως «δοκιμή», όμως παραδέχτηκε πως δεν πρόκειται για δοκιμή και πως όλοι οι χρήστες κινητών συσκευών θα την αποκτήσουν σύντομα.

Για να δοκιμάσετε το mobile share, μπορείτε να μπείτε από το κινητό σας στη διεύθυνση m.facebook.com και να βρείτε μια οποιαδήποτε ανάρτηση, φωτογραφία ή link στο feed σας.

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1136.png?w=1110

Πατώντας το κουμπί share κάτω δεξιά από την ανάρτηση, θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε μια περιγραφή και έπειτα να κοινοποιήσετε την ανάρτηση στον τοίχο σας.

Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται προς το παρόν μόνο στην mobile έκδοση της ιστοσελίδας και σύντομα θα γίνει διαθέσιμη και στις εφαρμογές του Facebook για Android και iOS.

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1218.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC