Το FxCamera τώρα και στο iOS

Το FxCamera τώρα και στο iOS
 
Η Bitcellar, ιαπωνική εταιρία παραγωγής εφαρμογών για κινητές συσκευές, αποφάσισε να κάνει το ντεμπούτο της και στο App Store της Apple μετά την επιτυχημένη της παρουσία στην πλατφόρμα του Android.

Το «FxCamera» είναι μία εφαρμογή που βοηθάει στην επεξεργασία φωτογραφιών και προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών στο χρήστη που αποτελείται από βασικά φίλτρα έως και πολύ πιο εξελιγμένες τεχνικές, όπως το Fisheye εφέ ή τη δυνατότητα μετατροπής μιας φωτογραφίας σε σκίτσο.

Από το 2009 που κυκλοφόρησε για το Android, το FxCamera είναι μονίμως στην πρώτη πεντάδα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφιών στο Google Play σε περισσότερες από 35 χώρες.

Η Bitcellar αγόρασε κατά τη διάρκεια του έτους τη συγκεκριμένη εφαρμογή, για ένα άγνωστο ποσό και ο εμπνευστής της, Morifumi Yamashita, έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας. Από τότε η εφαρμογή έχει περίπου 5 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα.

Το FxCamera με τη συμμετοχή του στο App Store της Apple θα έχει να ανταγωνιστεί πολλές πετυχημένες εφαρμογές όπως το Camera+.

Αυτό όμως δε φαίνεται να ανησυχεί τους ανθρώπους της Bitcellar καθώς οι δυνατότητες της Fisheye λειτουργίας και το Symmetric mode, όπως και η αποδεδειγμένη αποδοχή και αναγνώριση του κόσμου, αφού η εφαρμογή έφτασε τα 20 εκατομμύρια downloads στο Android, αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία του και στο λειτουργικό της Apple.

https://i1.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1030.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC