Το μTorrent για Android αποκτά λειτουργία Wi-Fi – only

Το μTorrent για Android αποκτά λειτουργία Wi-Fi – only

Πριν δύο μήνες, παρουσιάστηκε η beta έκδοση του μTorrent client για Android, επιτρέποντας στους χρήστες να κατεβάζουν αρχεία torrent απευθείας στο tablet ή το smartphone τους.

 

Πλέον, είναι διαθέσιμη η έκδοση 1.13 της εφαρμογής, στο Google Play store η οποία έχει μία νέα “WiFi-only” επιλογή, καθώς και βελτιώσεις, όσον αφορά στη σταθερότητά της.

 

Η νέα επιλογή, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την αποφυγή κατανάλωσης mobile δεδομένων, αφού η εφαρμογή κατεβάζει υλικό μόνο όταν ανιχνεύει την ύπαρξη Wi-Fi σύνδεσης.

 

Το μTorrent για Android είναι ακόμη σε beta μορφή και δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα υπάρξει η τελική έκδοση, όπως επίσης και εάν και πότε θα υπάρξουν εκδόσεις για άλλα λειτουργικά.

 

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC