Το Twitter ξεκίνησε σαν ένα απλό project

Το Twitter ξεκίνησε σαν ένα απλό project
 
Η Ρώμη μπορεί να μην χτίστηκε σε μια ημέρα, αλλά η διαδικασία ανάπτυξης του Twitter ήταν αρκετά πιο σύντομη από ό,τι φανταζόμασταν.

Σε αποκαλυπτική συνέντευξη του, ο συνιδρυτής της δημοφιλούς υπηρεσίας, Jack Dorsey αποκάλυψε πως η κατασκευή της πρώτης έκδοσης κράτησε μόλις δυο εβδομάδες.

Την αποκάλυψη έκανε ο Guy Yalif, μέλος της ομάδας μάρκετινγκ του Twitter που συμμετείχε στη συνέντευξη, στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Twitter.

https://i1.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1162.jpeg?w=1110

Προτού αναδειχθεί σε ένα σύγχρονο «θρύλο» του διαδικτύου, ο Dorsey έφτιαξε το Twitter ως ένα απλό project ενώ εργαζόταν στην εταιρεία Odeo, η οποία ασχολούνταν κυρίως με το Podcasting. Λίγο μετά, μαζί με τον Evan Williams και τον Biz Stone μετέτρεψε το Twitter σε μια αυτόνομη επιχείρηση.

Σήμερα η υπηρεσία micro-blogging έχει προσελκύσει πάνω από μισό δισεκατομμύριο χρήστες, ενώ μόλις πριν από ένα μήνα, ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Dick Costolo, δήλωσε ότι μέσω της υπηρεσίας αποστέλλονται πάνω από 500 εκατομμύρια tweets κάθε μέρα.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1234.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC