Ξεπέρασαν τις 700.000 οι εφαρμογές του Android

Ξεπέρασαν τις 700.000 οι εφαρμογές του Android
 
Μόλις ένα μήνα αφού η Apple ανακοίνωσε πως το ηλεκτρονικό της κατάστημα ξεπέρασε τις 700.000 εφαρμογές, ήρθε η σειρά του Android να φτάσει το ίδιο νούμερο.

Όπως αναφέρει το Bloomberg Businessweek, ο συνολικός αριθμός των εφαρμογών στο Play Store έφτασε τις 700.000, τέσσερις μήνες αφού η εταιρεία είχε ανακοινώσει πως ξεπέρασε τις 600.000.

Αυτό δείχνει πως το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας παρουσιάζει μια σημαντικά ανοδική τάση, με την ανάπτυξη στην πλατφόρμα της να είναι συνεχής και αρκετά γρήγορη, χωρίς να αποκλείεται σύντομα στο μέλλον να φτάσει, ή ακόμα και να ξεπεράσει το App Store.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Android στον τομέα αυτό είναι ο αρκετά περιορισμένος αριθμός εφαρμογών που διαθέτει αποκλειστικά για tablets, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φτάσει τον αντίστοιχο του iOS.

Παρά το γεγονός αυτό όμως, το σίγουρο πάντως είναι πως το ενδιαφέρον των προγραμματιστών στο Android δεν δείχνει να μειώνεται, το αντίθετο μάλιστα.

Η Apple από την πλευρά της υποστηρίζει πως το ίδιο το λειτουργικό της σύστημα είναι αρκετό για να αυξήσει τις πωλήσεις εφαρμογών.

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε πως έχει μέχρι τώρα καταβάλει σε προγραμματιστές πάνω από 6,5 δισεκατομμύρια δολάρια από όταν ξεκίνησε η λειτουργία του App Store, το 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC