Ζυγαριά σε απευθείας σύνδεση με το iPhone

Ζυγαριά σε απευθείας σύνδεση με το iPhone
 
Μια ζυγαριά με ενσωματωμένο bluetooth adapter παρουσίασε η Wahoo Fitness για κατόχους iPhone ή iPad.

Η Wahoo Balance Smartphone Scale όπως είναι το πλήρες όνομα της, με τη βοήθεια της αντίστοιχης iOS εφαρμογής, καταγράφει τις αλλαγές στο βάρος σας κάθε φορά που ζυγίζεστε, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας σε περίπτωση που ακολουθείτε διατροφή ή είστε σε δίαιτα.

Το νέο gadget της Wahoo, δε χρειάζεται κανένα επιπλέον αξεσουάρ, απλά ανεβαίνετε, ζυγίζεστε, και η συσκευή αποθηκεύει και στέλνει τα δεδομένα στο iPhone σας.

Η ζυγαριά μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 130 μετρήσεις και φυσικά, για όποιον το «τολμήσει», μπορεί να μοιραστεί τα αποτελέσματα με τους φίλους του στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα.

Το fitness gadget έχει ακόμα τη δυνατότητα να διαχειριστεί έως και 16 διαφορετικούς χρήστες, να αποθηκεύσει ξεχωριστά τα δεδομένα τους και να παρακολουθεί τους στόχους που έχουν θέσει.

Αντίθετα από τον ανταγωνισμό, η Wahoo Balance, δεν διαθέτει WiFi με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης της «προόδου» στο ίντερνετ, παρά μόνο μέσω της mobile εφαρμογής.

Η έλλειψη του WiFi, έδωσε τη δυνατότητα στη Wahoo να διαθέσει τη νέα ζυγαριά στην ανταγωνιστική τιμή των 99 δολαρίων, με την κυκλοφορία της να ξεκινά την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1017.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC