Ακόμα ταχύτερο internet

Ακόμα ταχύτερο internet
 
Ξεκινάει από σήμερα η διάθεση των vdsl προγραμμάτων της hellas online που δίνουν τη δυνατότητα για ακόμα ταχύτερο internet έως 50 Mbps download και έως 5 Mbps upload.

Οι μεγάλες ταχύτητες του vdsl, προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες και καλύτερη εμπειρία στο χρήστη του internet για πιο γρήγορο streaming/ κατέβασμα/αποστολή μεγάλων αρχείων (e-mail, φωτογραφίες) κλπ.

Πιο συγκεκριμένα, η hellas online εμπλουτίζει τη σειρά προγραμμάτων hol double play με 3 νέα προγράμματα hol Double Play VDSL, καλύπτοντας τις ανάγκες των χρηστών για πολύ γρήγορο Internet και για απεριόριστη τηλεφωνία.

Τα νέα προγράμματα προσφέρονται σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 30 ευρώ το μήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνδρομητές Vodafone συνεχίζουν να επωφελούνται από τη συνδυαστική έκπτωση hol/Vodafone η οποία τους δίνει 5 ευρώ επιπλέον έκπτωση το μήνα στο πάγιο της hol και επιπλέον έκπτωση στο κινητό τους, ανάλογα με το πρόγραμμα συμβολαίου τους.

Οι υφιστάμενοι και νέοι πελάτες της hellas online μπορούν να ελέγχουν τη διαθεσιμότητα πρόσβασης στη νέα τεχνολογία vdsl μέσω της online εφαρμογής «έλεγχος διαθεσιμότητας» στο www.hol.gr με τον αριθμό τηλεφώνου τους ή τη διεύθυνσή τους, αντίστοιχα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC