Αναβάθμιση για το ChatON της Samsung

Αναβάθμιση για το ChatON της Samsung
 
Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας έκδοσης 2.0, της δωρεάν εφαρμογής της ChatON. Η εφαρμογή διατίθεται για χρήστες Android και iOS καθώς και σε έκδοση Web, ενώ είναι προ εγκατεστημένη σε όλες της συσκευές της εταιρίας.

Με τη νέα αναβάθμιση το ChatON δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνδέσουν το λογαριασμό τους με έως και 5 συσκευές, έτσι ώστε να μπορούν να λαμβάνουν τα μηνύματα τους όπου και αν βρίσκονται. Επίσης είναι πλέον εφικτό να καλέσει κανείς σε συζήτηση άτομα από άλλες πλατφόρμες όπως το Facebook, το Twitter ή το Weibo.

Το ChatON 2.0 λειτουργεί σαν ένα «μικρό» κοινωνικό δίκτυο, αφού ο καθένας μπορεί να μοιραστεί φωτογραφίες, σε προσωπικές ή ομαδικές συζητήσεις, να δημιουργήσει το δικό του προφίλ και να δημοσιεύσει τα προσωπικά του status, που θα μπορούν οι φίλοι του να δουν και να σχολιάσουν. Επίσης, η Samsung δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσει κανείς τα δικά του μηνύματα κινουμένων σχεδίων με την προσθήκη φωτογραφιών και βίντεο, δίνοντας έτσι μία πιο χαρούμενη νότα στη συνομιλία.

Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη σε 200 χώρες και σε περισσότερες από 60 γλώσσες και μπορεί κανείς να την εγκαταστήσει από το Google Play, το iTunes ή να έχει πρόσβαση από το site της εφαρμογής.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1196.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC