Αναβάθμιση του Instagram για iOS και Android

Αναβάθμιση του Instagram για iOS και Android
 
Παρά το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με τους όρους χρήσης του, το Instagram κυκλοφόρησε μία καινούρια αναβάθμιση για τις εφαρμογές του στις πλατφόρμες iOS και Android.

Η νέα έκδοση δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να συνδεθούν στην υπηρεσία του Instagram με τα στοιχεία του λογαριασμού τους στο Facebook, κάτι αναμενόμενο μετά την εξαγορά του πρώτου από το κοινωνικό δίκτυο.

Επίσης, προσθέτει ένα καινούριο φίλτρο επεξεργασίας φωτογραφιών και με το όνομα Mayfair. Τέλος επαναφέρει την επιλογή να μοιραστεί κανείς φωτογραφίες από οποιονδήποτε φάκελο στη συσκευή του και όχι μόνο από τον φάκελο της κάμερας, επιλογή που όπως αποδείχθηκε έκανε αισθητή την απουσία της. Πλέον η υπηρεσία υποστηρίζει 25 γλώσσες.

Η νέα αναβάθμιση έρχεται μετά από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για το Instagram. Πολλοί χρήστες κατηγόρησαν την υπηρεσία ότι προσπαθεί να κερδοσκοπήσει, πουλώντας τις φωτογραφίες τους χωρίς να έχει πάρει πρώτα την άδεια και πως ήθελε να νομιμοποιήσει αυτή τη διαδικασία με τους νέους όρους χρήσης.

Ο συνιδρυτής της εταιρίας, Kevin Systrom, απολογήθηκε, απέσυρε τους νέους όρους και εξήγησε πως δεν ήταν αυτές οι προθέσεις τους και ότι όλα έγιναν εξαιτίας των λανθασμένων εκφράσεων που χρησιμοποίησε η εταιρία του για να περιγράψει τους όρους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC