Αναβαθμίζεται το Instagram

Αναβαθμίζεται το Instagram
 
Με τη νέα έκδοση 3.2.0 του Instagram να έχει ήδη κυκλοφορήσει, η πλατφόρμα δημοσίευσης φωτογραφιών, προχωράει μπροστά και προωθεί μία πολύ σημαντική αναβάθμιση.

Η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε πως «η κάμερα είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο του Instagram από την πρώτη μέρα που το παρουσιάσαμε και σαν αποτέλεσμα, κάναμε πολύ σημαντικές βελτιώσεις στην εμφάνιση αλλά και την ταχύτητά του».

Οι σημαντικότερες αλλαγές έχουν να κάνουν με ένα πλέγμα επικάλυψης που πλέον προστέθηκε κατά τη λήψη φωτογραφίας και ένα άλλο, μόνιμο πλέγμα που βοηθάει στην επεξεργασία και την περικοπή.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1115.png?w=1110

Τέλος, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η προσθήκη ενός νέου φίλτρου με την ονομασία «Willow», πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο φίλτρο με μοβ λεπτομέρειες και με αμυδρή λάμψη στο πλαίσιο του.

https://i1.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1212.jpeg?w=1110

Οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας, τονίζουν επίσης πως οι δυνατότητες του tilt-shift έχουν αναβαθμιστεί, η επανασχεδίαση του News Feed πλέον εμφανίζει μεγαλύτερες εικόνες και η ενσωμάτωση του Foursquaer είναι ακόμα καλύτερη.

Μάλιστα, σε χρήστες iOS μόνο, δίνεται η δυνατότητα αποθήκευσης των επεξεργασμένων φωτογραφιών τους σε έναν προκαθορισμένο φάκελο του Instagram.

Η αναβάθμιση κυκλοφορεί ήδη και στις πλατφόρμες, iOS και Android.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_133.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC