Ανακαλύπτοντας τη νέα Samsung Galaxy Camera GC100

Ανακαλύπτοντας τη νέα Samsung Galaxy Camera GC100
 
Η ανάγκη του καταναλωτικού κοινού για περισσότερες και καλύτερες, ποιοτικά, φωτογραφίες, οδήγησε στην δημιουργία της νέας Galaxy Camera από τη Samsung. Η κορεάτικη εταιρία αποφάσισε να δημιουργήσει μία συσκευή που να λαμβάνει εξαιρετικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και ταυτόχρονα να μπορεί να της κοινοποιεί όπως ένα κινητό τηλέφωνο.

Η νέα Galaxy Camera είναι εφοδιασμένη με οθόνη αφής LCD 4,8 ιντσών ανάλυσης 720p, με αισθητήρα λήψης CMOS 16 megapixel, δυνατότητα για zoom έως και 7.5x και εγγραφής βίντεο ανάλυσης 1920×1080. Ο σχεδιασμός του νέου μοντέλου θυμίζει παλαιότερες, πετυχημένες, συσκευές και ιδιαίτερα την WB150 ενώ η χρήση αρκετών πλαστικών υλικών δεν επηρεάζει την πολύ καλή αίσθηση ποιότητας που αποπνέει.

Η νέα κάμερα της Samsung όμως εκτός από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, διαθέτει και ένα πολύ καλό λογισμικό διαχείρισης που βασίζεται στο Android 4.1 , το οποίο την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε την κάμερα θα ζητήσει να συνδεθείτε (ή να δημιουργήσετε αν δεν έχετε ήδη) στον Google λογαριασμό σας.

Το νέο περιβάλλον διαθέτει ένα πολύ φωτεινό και απλοποιημένο μενού και σε συνδυασμό με τις νέες λειτουργίες της Samsung, που επιτρέπουν τον χειρισμό του zoom και της λήψης φωτογραφίας με φωνητικές εντολές, κάνουν την χρήση της νέα συσκευής εξαιρετικά εύκολη και διασκεδαστική. Η νέα κάμερα διατίθεται στην ελληνική αγορά σε ένα εύρος τιμών 570-600 ευρώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC