Ανακοινώθηκε νέο Office 2013 για επιχειρήσεις

Ανακοινώθηκε νέο Office 2013 για επιχειρήσεις
 
Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας έκδοσης της σουίτας Office 2013 καθώς και των ανανεωμένων υπηρεσιών Exchange Server, Lync Server, SharePoint Server και των εφαρμογών Project και Visio. Η διάθεση των νέων προϊόντων έχει ήδη ξεκινήσει για τις επιχειρήσεις ενώ για το καταναλωτικό κοινό θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2013.

Ο Sanjay Manchanda, μέλος της ομάδας του Office, δήλωσε πως η ομάδα παραγωγής έλαβε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις του κοινού, μετά την κυκλοφορία της δοκιμαστικής έκδοσης τον περασμένο Ιούλιο, και τις χρησιμοποίησε για να βελτιώσει την τελική έκδοση της σουίτας. Στη συνέχεια παρουσίασε μερικά χαρακτηριστικά που ο ίδιος θεωρεί πολύ σημαντικά και χρήσιμα στη νέα έκδοση.

Όπως δήλωσε λοιπόν ο Manchanda «το νέο Office 2013, θα υποστηρίζει οθόνες αφής, ειδικές γραφίδες όπως και τα παραδοσιακά πληκτρολόγιο-ποντίκι για να προσφέρει μία πλήρη εμπειρία χρήσης σε μία μεγάλη γκάμα συσκευών. Επίσης επιτρέπει τις άμεσες και σε πραγματικό χρόνο αλλαγές στα κείμενά σας από τρίτους που θα έχουν την αντίστοιχη άδεια, καθώς επίσης υψηληής ευκρίνειας τηλεδιασκέψεις, κοινόχρηστα αρχεία και εικονικούς πίνακες ανακοινώσεων. Τέλος, το νέο Office είναι συγχρονισμένο με την νέα cloud υπηρεσία της Microsoft, SkyDrive, που αυτόματα αποθηκεύει τα αρχεία σας ώστε να τα έχετε μαζί σας όπου και αν πάτε».

Τα νέα Office προϋποθέτουν λειτουργικό σύστημα Windows 7 ή Windows 8 και για τις υψηλής ευκρίνειας τηλεδιασκέψεις, θα χρειαστεί να διαθέτετε κάμερα ανάλυσης HD.

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1010.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC