Ανακοινώθηκε το Facebook Messenger για το Firefox 17

Ανακοινώθηκε το Facebook Messenger για το Firefox 17
 
Με επίσημη ανακοίνωση της, η Mozilla, παρουσίασε την κυκλοφορία του «Facebook Messenger for Firefox». Η νέα υπηρεσία επιτρέπει την χρησιμοποίηση του Facebook Chat κατά τη διάρκεια της πλοήγησης ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε στο site του Facebook.

Για να ενεργοποιήσει κάνεις την νέα υπηρεσία θα πρέπει να «κατεβάσει» και να εγκαταστήσei την τελευταία έκδοση του γνωστου πλοηγού, Firefox 17, και μετά να επιλέξει την ρύθμιση «Turn On» στην διεύθυνση «Messenger for Firefox» του Facebook.

Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, θα εμφανιστεί στο δεξί μέρος της οθόνης η γνωστή μπάρα εργασιών του Facebook, δινοντας την δυνατότητα στον χρήστη, εκτός από την συνομιλία, να ελέγχει και τις νέες ειδοποιήσεις για αιτήματα φιλίας και αναρτήσεις.

Σε περίπτωση που δεν θέλει κάποιος να εμφανίζεται «εντός σύνδεσης» στο chat του Facebook, υπάρχει επιλογή για απενεργοποίηση του chat ή ακόμα δίνεται και η δυνατότητα για απενεργοποίηση ολόκληρης της υπηρεσίας. Η Mozilla, ανακοίνωσε πως σκοπεύει, στο μέλλον, να ενσωματώσει και άλλες υπηρεσίες στον πλοηγό της και ήδη έχουν δημοσιευθεί σχόλια που κάνουν λόγο και για άλλα κοινονικά δίκτυα. Εκτός από την ανακοίνωση, η Mozilla παρουσίασε και ένα video για να μας συστήσει την νέα υπηρεσία.

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1012.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC