Απόλυτη αισιοδοξία για το 2013 από τη Samsung

Απόλυτη αισιοδοξία για το 2013 από τη Samsung
 
Η αλλαγή πολιτικής της Samsung, τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει την εταιρία σε τεράστια άνοδο των πωλήσεων της. Πλέον η γνωστή εταιρία, ανεβάζει και άλλο τον πήχη, στοχεύοντας σε ακόμα μεγαλύτερα κέρδη στο 2013.

Οι υπεύθυνοι τις εταιρίας, φαίνεται να μη μένουν ικανοποιημένοι με το μερίδιο που έχουν αποκτήσει στην αγορά κινητών τηλεφώνων και ήδη σκέφτονται τον τρόπο για να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα από την ανταγωνίστρια Apple.

Η Samsung υπολογίζει πως το 2013 θα παραδώσει 510 εκατομμύρια συσκευές, σε παγκόσμιο επίπεδο, με τις πληροφορίες να προέρχονται από πηγή που συνδέεται με την εταιρία, όπως δημοσίευσαν οι KoreaTimes. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως οι πωλήσεις της Samsung για το 2012 έφτασαν τα 460 εκατομμύρια, με τα 390 από αυτά να αφορούν smartphones, ενώ το 2009 η εταιρία είχε προωθήσει «μόλις» 600.000 συσκευές.

Οι προβλέψεις της Samsung έρχονται σε αντίθεση με αυτές της στατιστικής εταιρίας ερευνών, Gartner, που σε έρευνα της προβλέπει πωλήσεις της τάξης των 250-300 εκατομμυρίων συσκευών μέσα στο 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC