Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας στα Windows 8

Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας στα Windows 8

Το νέο λειτουργικό τής Microsoft εκτός από το ανανεωμένο interface διαθέτει και καινούριες λειτουργίες. Μία από αυτές είναι και η αυτόματη λήψη backup των αρχείων σας, η οποία μάλιστα είναι και εξ ορισμού ενεργοποιημένη.

 

Επομένως, ακόμη κι αν δεν γνωρίζετε τι είναι το Ιστορικό Αρχείων των Windows 8, το σύστημα φροντίζει να κρατά αντίγραφα ασφαλείας των πολύτιμων δεδομένων σας, αρχείων ήχου, βίντεο, φωτογραφιών κ.λπ. σε έναν άλλο δίσκο (ή partition), τοπικά ή σε δίκτυο.

 

Η εξ ορισμού επιλογή backup των αρχείων είναι κάθε μία ώρα. Αν το βρίσκετε υπερβολικό, μπορείτε να αυξήσετε αυτό το διάστημα. Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου και αναζητήστε το File History (Ιστορικό αρχείων). Κάντε κλικ στο Advanced Settings (Ρυθμίσεις για προχωρημένους) και στο μενού Save copies of files (Αποθήκευση αντιγράφων αρχείων) επιλέξτε το επιθυμητό διάστημα.

 

https://i1.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_130.jpeg?w=1110

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC