Βραβεία για το σύστημα ηλεκτρονικών προμηθειών

Βραβεία για το σύστημα ηλεκτρονικών προμηθειών
 
Για το σύστημα ηλεκτρονικών προμηθειών που εφαρμόζουν και τη διεθνή τους δραστηριότητα, διακρίθηκαν ο ΟΤΕ, η COSMOTE και η cosmoONE αντίστοιχα, στα e-volution awards 2013, που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο InterContinental, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από την αγορά του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

ΟΤΕ και COSMOTE βραβεύτηκαν για τις υπηρεσίες ηλεκτρονικών προμηθειών του Ομίλου στην κατηγορία «Εφαρμογή B2B Ηλεκτρονικού Εμπορίου», στον πυλώνα «Βραβεία για τις Εταιρείες που αξιοποιούν το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν».

Ο ΟΤΕ αποτελεί την πρώτη εταιρεία που εισήγαγε την καινοτομία των ηλεκτρονικών προμηθειών B2B από το 2001, μέσω της cosmoONE, θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου. Σήμερα, ο ΟΤΕ και η COSMOTE αξιοποιούν 10 διαφορετικές εφαρμογές για τις εταιρικές προμήθειες, με αποτέλεσμα τη μείωση των τιμών αγοράς αλλά και του διαδικαστικού κόστους, καθώς επίσης την επίτευξη μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας, ταχύτητας και διαφάνειας. Η τεχνογνωσία στο συγκεκριμένο τομέα σταδιακά μεταφέρεται και σε άλλες εταιρείες του Ομίλου, εντός και εκτός Ελλάδας.

H cosmoONE βραβεύτηκε για τη δραστηριοποίησή της στο εξωτερικό, σε Ρουμανία, Σερβία και Αζερμπαϊτζάν. Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρονικών προμηθειών (B2B) με εξειδίκευση σε ηλεκτρονικές προσφορές (eRFQs), ηλεκτρονικές δημοπρασίες (eAuctions), ηλεκτρονικές παραγγελίες (eProcurement) και ηλεκτρονική μεταφορά τιμολογίων (eInvoices) μεταξύ επιχειρήσεων. Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη διάκριση της cosmoONE στο θεσμό των e-volution awards.

Τα βραβεία παρέλαβαν ο κ. Γιάννης Βλάχος, Βοηθός Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών επί θεμάτων Προμηθειών του ΟΤΕ, και ο κ. Θανάσης Πετμεζάς, Γενικός Διευθυντής της cosmoONE.

Στόχος του θεσμού των e-volution awards είναι να αναδείξει βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες ιδέες από το χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα βραβεία διοργανώνει η Boussias Communications σε συνεργασία με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC