«Χριστουγεννιάτικα δώρα» από την Google

«Χριστουγεννιάτικα δώρα» από την Google
 
Η Google ανακοίνωσε την αναβάθμιση του κοινωνικού της δικτύου, με την προσθήκη 24 νέων χαρακτηριστικών για τις εφαρμογές Google+ σε iOS και Android, Google Hangouts καθώς και την Web εφαρμογή της πλατφόρμας.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του τμήματος ανάπτυξης εφαρμογών, Dave Besbris, «οι λίστα με τις εφαρμογές καλύπτει τις ανάγκες του καθενός, από απαιτητικούς χρήστες iOS και Android μέχρι επαγγελματίες».

Ξεκινώντας από τις αναβαθμίσεις στο Android, η νέα εφαρμογή θα επιτρέπει την επεξεργασία του λογαριασμού του χρήστη και διευκολύνει την δημοσίευση νέου περιεχομένου. Η νέα έκδοση επίσης περιλαμβάνει την ενσωμάτωση των Google+ Communities που είναι μία λειτουργία παρόμοια με αυτή των groups στο Facebook, με δυνατότητα να δημοσιεύει κανείς τις ενημερώσεις και τα σχόλια του μέσα από την κινητή του συσκευή.

Πλέον ο δωρεάν χώρος αποθήκευσης φωτογραφιών περιορίζεται σε 5GB, όμως δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος των φωτογραφιών που θέλει κανείς να κάνει upload. Μάλιστα με το νέο χαρακτηριστικό, Photo Sphere, η Google δίνει τη δυνατότητα λήψης πανοραμικών φωτογραφιών 360 μοιρών και αποθήκευσής τους στο λογαριασμό του χρήστη.

Για τους κατόχους iOS συσκευών η αναβάθμιση θα τους επιτρέπει την καλύτερη πλοήγηση στα άλμπουμ φωτογραφιών τους, καθώς και νέα «Conversation Cards» και σχόλια που θα βρίσκονται κάτω από την κάθε σημοσίευση.

Στη συνέχεια η Google προσθέτει την υπηρεσία Google Events που στην ουσία πρόκειται για ένα καλύτερο τρόπο οργάνωσης και αποστολής προσκλήσεων για εκδηλώσεις. Η αποστολή των προσκλήσεων, πιο συγκεκριμένα, μπορεί να γίνει με δύο τρόπους, είτε μέσα από το Google+ είτε με την αποστολή της σελίδας της εκδήλωσης μέσω IM, email ή ακομά και Facebook.

Τέλος, δύο νέες αναβαθμίσεις εντοπίζονται και στο Google Hangouts. Αρχικά, η επιλογή για βιντεοκλήση θα απαιτεί πλέον, μόλις, 150KB Bandwidth, γεγονός που σημαίνει πως δε θα είναι απαραίτητες οι πολύ γρήγορες συνδέσεις και κατά δεύτερον, όταν ο χρήστης είναι ο το μοναδικό άτομο σε ένα συγκεκριμένο Hangout, η οθόνη θα επεκτείνεται σε full screen χωρίς το λευκό πλαίσιο γύρω από την εικόνα του βίντεο.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1141.png?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1220.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC