Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του BlackBerry Z10

Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του BlackBerry Z10
 
Το τελευταίο διάστημα, έχουν κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες και φωτογραφίες που αφορούν τη νέα συσκευή της RIM, BlackBerry Z10.

Το νέο smartphone, όπως είναι φανερό από τις φωτογραφίες, θα ακολουθήσει τη λογική της εποχής που επιτάσσει πλήρη λειτουργία αφής, μετατρέποντας έτσι το χαρακτηριστικό Qwerty πληκτρολόγιο της εταιρείας σε ηλεκτρονική μορφή.

Η συσκευή που μας «συστήθηκε» σαν BlackBerry L-Series, θα διαθέτει το νέο λειτουργικό της RIM, BlackBerry 10 OS και θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 4,2 ιντσών ανάλυσης 1280 x 768 με πυκνότητα εικονοστοιχείων 356ppi, διπύρηνο επεξεργαστή TI OMAP 4470 με χρονισμό 1,5 GHz, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου με επέκταση microSD, κάμερα 8 megapixel υψηλής ανάλυσης και δυνατότητα σύνδεσης 4G/LTE.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1189.jpeg?w=1110

Άξια αναφοράς είναι η υποδοχή microHDMI που θα δίνει τη δυνατότητα διαμοιρασμού του υλικού υψηλής ευκρίνειας με άλλες συσκευές.

Η επίσημη παρουσίαση του BlackBerry Z10 έχει ανακοινωθεί για τις 30 Ιανουαρίου 2013, όμως με τις πληροφορίες που έχουν ήδη διαρρεύσει είναι πολύ πιθανό, η εταιρεία να μας δώσει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα νωρίτερα από αυτή την ημερομηνία.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1248.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC