«Δικτυωμένα» Jeans από τη Replay

«Δικτυωμένα» Jeans από τη Replay
 
Η γνωστή εταιρία ρουχισμού, Replay, ανακοίνωσε ένα νέο ζευγάρι jeans με ενσωματωμένο έναν Bluetooth αισθητήρα που θα καταλαβαίνει ποια είναι η διάθεση και η τοποθεσία αυτού που τα φοράει.

Το παράξενο αυτό παντελόνι-gadget θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, μαύρο και μπλε και σε μεγέθη regular-slim ή skinny fit για τους άντρες και skinny ή baby boot cut για τις γυναίκες. Με τον αισθητήρα του να συγχρονίζεται με το κινητό σας τηλέφωνο, μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής. Τα νέα jeans θα μπορούν να αντιληφθούν έως και οκτώ επίπεδα της διάθεσης σας, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό με ποιον τρόπο ακριβώς γίνεται η συγκεκριμένη διαδικασία.

Είναι σίγουρα μία πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια σύνδεσης της τεχνολογία με τα είδη ρουχισμού που όμως θα κάνει πολλούς να αναρωτηθούν «τι ακριβώς τα χρειαζόμαστε; Αφού έχουμε το Facebook και το Foursquare». Αν όμως σας ενδιαφέρει η νέα πρόταση της Replay, η διάθεση των νέων «κοινωνικών» jeans θα γίνει από την εταιρία στα τέλη του έτους και στην τιμή των 150 – 200 ευρώ.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1160.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC