Δωρεάν κλήσεις για ένα μήνα από το Skype

Δωρεάν κλήσεις για ένα μήνα από το Skype
 
Το Skype, πρόσφατα ανακοίνωσε μία καινούρια προσφορά για τους χρήστες του, που δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης απεριόριστων, δωρεάν, κλήσεων σε 41 χώρες για αστικά δίκτυα και σε 7 χώρες για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Η συγκεκριμένη προσφορά είναι διαθέσιμη για όλους εκτός των κατοίκων της Κίνας, Νοτίου Κορέας και Ταϊβάν.

Οι χρήστες θα πρέπει να γνωρίζουν πως για να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει να γραφτούν στο Skype Premium, δίνοντας τα στοιχεία τους, και να διακόψουν τη συνδρομή μετά τη λήξη του ένα μήνα, εκτός φυσικά αν μείνουν ικανοποιημένοι και θέλουν να τη χρησιμοποιούν πληρώνοντας μία μηνιαία συνδρομή.

Απλά να θυμάστε πως αν δεν θέλετε να πληρώσετε τίποτα θα πρέπει να διακόψετε τη συμφωνία σε διάστημα 27 ημερών από την ημέρα εγγραφής.

Το Premium πακέτο του Skype παρέχει στους χρήστες του ομαδικές βιντεοκλήσεις, άμεση επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και φυσικά δωρεάν κλήσεις στο αστικό δίκτυο της χώρας που θα επιλέξετε.

Το Skype δημιουργήθηκε το 2003 και έχει αυτή τη στιγμή περισσότερους από 600 εκατομμύρια χρήστες.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1166.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC