Δυνατότητα αποθήκευσης των tweets στον υπολογιστή

Δυνατότητα αποθήκευσης των tweets στον υπολογιστή
 
Ο CEO του Twitter, Dick Costolo, με δηλώσεις του είχε ανακοινώσει πριν μερικούς μήνες, ότι το γνωστό κοινωνικό δίκτυο σκοπεύει να ενσωματώσει μία νέα επιλογή μέχρι το τέλος του έτους.

Η νέα επιλογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους ένα αρχείο με όλα τα tweets που έχουν αναρτήσει στο λογαριασμό τους.

Πλέον η νέα αυτή δυνατότητα είναι διαθέσιμη, με την πρώτη αναφορά να γίνεται από το χρήστη @Philosofy που αναφέρει ότι η επιλογή βρίσκεται στο τέλος της σελίδας των ρυθμίσεων του Twitter.

Ο χρήστης Navjot Singh επίσης σχολίασε στο Bolg του τη διαδικασία που χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί η νέα λειτουργία, τονίζοντας πως «σύμφωνα με το Twitter θα σας σταλεί ένα email με ένα σύνδεσμο που θα παραπέμπει στο αρχείο των tweets σας όταν αυτό είναι έτοιμο. Λειτουργεί όπως ακριβώς και η αντίστοιχη υπηρεσία του Facebook, απλά λαμβάνετε το email και κάνετε download το .zip αρχείο. Το ιστορικό σας περιέχεται σε αυτό σε μορφή html».

Η νέα υπηρεσία είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο, με το Twitter να την παρέχει σε επιλεγμένους χρήστες του ενώ σύντομα αναμένεται να γίνει διαθέσιμη και για τους λογαριασμούς των υπόλοιπων χρηστών.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1157.jpeg?w=1110

https://i1.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1233.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC