Δύο νέα προϊόντα που σας λύνουν τα χέρια

Δύο νέα προϊόντα που σας λύνουν τα χέρια
 
Μεγαλώνει η γκάμα της Logitech για συσκευές Mac με την παρουσίαση δύο νέων μοντέλων της: του πληκτρολογίου Logitech Bluetooth Easy-Switch™ για Mac, iPad και iPhone και του Logitech Rechargeable Trackpad για Mac.

Και τα δύο νέα προϊόντα φέρνουν μια νέα διάσταση στον τρόπο με τον οποίο ελέγχουμε και αξιοποιούμε τις αγαπημένες μας συσκευές Apple. Το πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Easy-Switch διαθέτει την τεχνολογία Easy-Switch της εταιρίας, όπως την συναντήσαμε και στο δημοφιλές πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Illuminated K810.

Έτσι, επί παραδείγματι, μπορούμε να γράψουμε ένα email στον Mac μας και μετά, απλά πατώντας ένα κουμπί, να κρατήσουμε σημειώσεις στο iPad ή να γράψουμε ένα μήνυμα στο iPhone μας.

 Όσο για το Logitech Rechargeable Trackpad, μας δίνει την πλήρη γκάμα πολυεπαφικού χειρισμού του λογισμικού Mac OS® στην γυάλινη επιφάνειά του.

«Τα νέα προϊόντα της Logitech έχουν δημιουργηθεί πάνω στην ίδια φιλοσοφία που έχει κάνει τόσο αγαπητά τα Mac, τα iPad και τα iPhone, διευκολύνοντας και απλοποιώντας ακόμη περισσότερο την χρήση τους» εξήγησε ο Mike Culver, αντιπρόεδρος της Logitech, στον τομέα ανάπτυξης εταιρικών προϊόντων για υπολογιστικά συστήματα για το καταναλωτικό κοινό. «Τόσο το πληκτρολόγιο όσο και το trackpad συνεχίζουν την παράδοσή μας στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και σχεδίασης, προσφέροντας ένα μελετημένο στυλ που ταιριάζει απόλυτα με τις συσκευές της Apple, ενώ όλοι οι χρήστες θα εκτιμήσουν την έξυπνη διαχείριση ενέργειας που διαθέτουν».

Πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Easy-Switch

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1128.jpeg?w=1110
Το νέο πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Easy-Switch μπορεί να συνδεθεί με έως και 3 συσκευές ταυτόχρονα, ενώ η διάταξή του ακολουθεί τα πρότυπα των υπολογιστών Mac, με τα αντίστοιχα πλήκτρα, Command, Brightness and Mission Control™. Το κομψό στυλ και το πλαίσιό του από αλουμίνιο ταιριάζουν απόλυτα με τις συσκευές Apple, οπότε θα δείχνει ιδανικά δίπλα στο Mac, στο iPad ή στο iPhone σας.
Πέρα από την αισθητική, το Logitech Bluetooth Easy-Switch έχει σχεδιαστεί με στόχο την βελτιστοποίηση τόσο της χρηστικότητας όσο και της διαχείρισης ενέργειας. Ο οπίσθιος φωτισμός των πλήκτρων είναι αρκετά έντονος ώστε να τα κάνει ευδιάκριτα ακόμη και τη νύχτα, οπότε μπορούμε να πληκτρολογούμε σε κάθε περιβάλλον. Ενσωματωμένος αισθητήρας ανιχνεύει τα χέρια μας όταν πλησιάζουν ώστε να ενεργοποιηθεί ο φωτισμός, η ένταση του οποίου αυτορυθμίζεται ανάλογα με την φωτεινότητα του χώρου.

Logitech Rechargeable Trackpad

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1219.jpeg?w=1110
Το Logitech Rechargeable Trackpad υποστηρίζει την πολυεπαφική χρήση, οπότε μπορούμε να κάνουμε κλικ, σκρολ, ζουμ και μια σειρά ακόμη από σύνθετες λειτουργίες. Πολύ κομψό και με μια λεία γυάλινη επιφάνεια μάς προσφέρει την οικεία εμπειρία μιας οθόνης αφής, αλλά μιας και είναι μεγαλύτερη σε επιφάνεια από το τυπικό touchpad ενός φορητού, είναι πολύ πιο εύκολο να εκμεταλλευθούμε την πλήρη γκάμα χειρισμού μέσω σύνθετων χειρονομιών, που μας προσφέρει το λειτουργικό Mac OS. Η χρήση του γίνεται χωρίς προσπάθεια, ενώ ενσωματωμένοι αισθητήρες ακριβείας όπως και η μεγάλη αντοχή σε αποτυπώματα και γρατζουνιές, διασφαλίζουν μια απροβλημάτιστη λειτουργία.

Ακόμη, το νέο touchpad θα σας κάνει να ξεχάσετε τα γνωστά προβλήματα των μπαταριών. Φορτίζει μέσω καλωδίου USB και φυσικά μπορείτε να το χρησιμοποιείτε κατά τη φόρτιση. Με τη μπαταρία του γεμάτη αντέχει για ένα μήνα χρήσης, ενώ υπάρχει και διακόπτης On/Off. Όσο για την ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth έχει ακτίνα δράσης 10 μέτρα, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο χώρο.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Easy-Switch και το Logitech Rechargeable Trackpad αναμένονται να είναι διαθέσιμα σε Ευρώπη και ΗΠΑ από τον Ιανουάριο του 2013, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 99,99 ευρώ και 69,99 ευρώ αντίστοιχα.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_137.jpeg?w=1110

https://i1.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_146.jpeg?w=1110

1 Comment

  1. Αχ αυτα τα ξεπερασμενα apple ακομη εξωτερικα πληκτρολογια θελουν χαχαχα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC