Έτοιμα τα φωτογραφικά φίλτρα στο Twitter

Έτοιμα τα φωτογραφικά φίλτρα στο Twitter

Τελικά το Twitter προχώρησε στην προσθήκη φωτογραφικών φίλτρων γρηγορότερα από ό,τι αναμενόταν, αφού εξέδωσε πριν λίγες ώρες τις mobile εφαρμογές του για Android και iOS με το σχετικό χαρακτηριστικό.

 

Οι εφαρμογές προσφέρουν οκτώ φίλτρα, τα vignette, black & white, warm, cool, vintage, cinematic, happy και gritty.

 

Επίσης προσφέρουν στους χρήστες προεπισκόπηση των φωτογραφιών τους στις οποίες εφαρμόζεται το φίλτρο σε grid format. Επιπλέον, τα νέα apps περιλαμβάνουν βασικές λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών, όπως cropping, zooming και αυτόματη βελτιστοποίηση.

 

Την υλοποίηση, που ουσιαστικά αποτελεί την απάντηση στο Instagram που σταμάτησε να υποστηρίζει το Twitter, την έκανε η εταιρεία Aviary, η οποία συνεργάζεται σε φωτογραφικά project με ετιρείες όπως η Flickr, και η Yahoo.

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC