Η Cisco πουλάει τη Linksys

Η Cisco πουλάει τη Linksys
 
Η γνωστή εταιρία, και ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, η Cisco έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την πώληση της Linksys, εταιρία κατασκευής modem/router, σύμφωνα με το ειδησιογραφικό site Bloomberg.

Η Cisco είχε εξαγοράσει την Linksys το 2003 έναντι 500 εκατομμυρίων δολαρίων και πλέον πιστεύει πως το αναγνωρίσιμο σήμα της εταιρίας και φυσικά η τεχνογνωσία της ίσως προσελκύσουν αγοραστές από το χώρο των κατασκευαστών τηλεοράσεων.

Η Cisco φέρεται να έχει προσλάβει ήδη την εταιρία Barclays για την βοηθήσει να βρει αγοραστές, μία εταιρία που στο παρελθόν είχε συμβουλέψει και την Google για την πώληση της Motorola.

Το ποσό που προβλέπει η ίδια η Cisco να κερδίσει από την συγκεκριμένη πώληση θα είναι σημαντικά χαμηλότερο από το ποσό που είχε δαπανήσει για να αγοράσει την Linksys μία δεκαετία πριν. Ήδη οι φήμες λένε πως η Cisco, θέλει να επεκταθεί στις υπηρεσίες εταιρικού λογισμικού και τεχνολογιών και να αποχωρήσει από την αγορά των καταναλωτών.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1161.jpeg?w=1110

1 Comment

  1. Oι φήμες λένε πως η Cisco θέλει να αποχωρήσει από την αγορά των καταναλωτών…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC