Η LG αναπτύσσει τη νέα Google TV

Η LG αναπτύσσει τη νέα Google TV
 
Μετά την αναφορά της είδησης για μία νέα τηλεόραση Google TV, στα ιαπωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, η LG ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει επτά νέα μοντέλα στη διεθνή έκθεση CES 2013 που θα διεξαχθεί τον Ιανουαρίου του νέου έτους.

Τα μοντέλα που η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει αφορούν οθόνες 42, 57, 50, 55 και 60 ιντσών, που θα ανήκουν στη σειρά GA6400, μαζί με δύο ακόμα μοντέλα 47 και 55 ιντσών της σειράς GA7900 που θα διαθέτουν πλαίσιο Cinema Screen.

Όλες οι τηλεοράσεις έχουν σχεδιαστεί να υποστηρίζουν το νέο τηλεχειριστήριο Magic Qwerty Remote, που θα έχει ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και μικρόφωνο, ώστε ο χρήστης να μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως τις λειτουργίες «έξυπνης τηλεόρασης».

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1192.jpeg?w=1110

Όπως μάλιστα δήλωσε και η ίδια η εταιρεία, «θα διαθέτει επίσης λειτουργίες αναζήτησης της Google, που με μία απλή φωνητική εντολή θα μπορεί να βρεθεί πιο εύκολα το υλικό από το ίντερνετ».

Οι τηλεοράσεις θα έχουν πολλές ακόμα λειτουργίες, με την εφαρμογή OnLive gaming για παιχνίδια, μία νέα κεντρική σελίδα που θα δίνει άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές και υλικό, το PrimeTime της LG για περιήγηση σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες και ένας πλοηγός για το διαδίκτυο, να ξεχωρίζουν.

Η ημερομηνία διάθεσης των νέων συσκευών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή από την εταιρεία και το ίδιο ισχύει για την τιμή του. Περισσότερες πληροφορίες ελπίζουμε να μάθουμε μετά την παρουσίαση τους στη CES 2013.

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1249.jpeg?w=1110

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1325.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC