Η Samsung «γιορτάζει» τα Χριστούγεννα

Η Samsung «γιορτάζει» τα Χριστούγεννα
 
Η Samsung μπήκε στο κλίμα των εορτών και κυκλοφόρησε δύο νέα διαφημιστικά βίντεο για τις κινητές συσκευές της, Galaxy SIII και Galaxy Note II. Το βασικό χαρακτηριστικό στο οποίο εστιάζει η εταιρία είναι η δυνατότητα να μεταφέρουν αρχεία (μουσική, βίντεο, φωτογραφίες) απλά ακουμπώντας τη μία συσκευή στην άλλη.

Η κορεάτικη εταιρία, αφήνει για λίγο στην άκρη τις φήμες που κυκλοφορούν για το Galaxy SIV και την εξέλιξη των νέων προϊόντων της, και επηρεασμένη από το γιορτινό κλίμα των ημερών, χρησιμοποιεί την χαρακτηριστική φιγούρα του Αγίου Βασίλη σε δύο χιουμοριστικά βίντεο για να συνεχίσει έτσι την προώθηση των ήδη πετυχημένων της συσκευών και στην περίοδο των Χριστουγέννων.

Στο πρώτο βίντεο εμφανίζεται ο Άγιος Βασίλης, η κυρία του και μερικά ξωτικά λίγο πριν ξεκινήσει το «επαγγελματικό» ταξίδι του για να μοιράσει τα δώρα, ενώ στο δεύτερο μία πτώση «εν ώρα εργασίας», βιντεοσκοπείται και διαμοιράζεται μέσω των συσκευών της εταιρίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC