«Ηγέτης» στους laser εκτυπωτές και πολυμηχανήματα

«Ηγέτης» στους laser εκτυπωτές και πολυμηχανήματα
 
Ηγετική θέση στην αγορά των Α4 laser εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων στην Ελλάδα κατέκτησε η Samsung Electronics, σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε η IDC για το 3ο τρίμηνο του 2012.

Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις των Α4 laser εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων της Samsung ξεπέρασαν συνολικά τα 5.000 τεμάχια. Έτσι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το μερίδιο αγοράς της Samsung ανήλθε συνολικά σε 32,2%.

Με σημαντικό ιστορικό επιτυχιών στην Ελληνική αγορά, η Samsung έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών ως αξιόπιστη και πρωτοπόρος στο είδος της εταιρεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έρευνες των τελευταίων ετών αναδεικνύουν την αυξανόμενη προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών τόσο στις εκτυπωτικές λύσεις όσο και γενικότερα στα προϊόντα της Samsung.

Οι laser εκτυπωτές και τα πολυμηχανήματα της εταιρείας ξεχωρίζουν -μεταξύ άλλων- για τον εργονομικό σχεδιασμό, τις προηγμένες τεχνολογίες τους (Print Screen, Mobile Print) και και την αξιοπιστία τους.

https://i1.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1172.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC