Ηλεκτρονικό κατάστημα για δισεκατομμυριούχους

Ηλεκτρονικό κατάστημα για δισεκατομμυριούχους
 
Είμαστε πλέον στην περίοδο των εορτών και η παράδοση επιτάσσει την ανταλλαγή δώρων και γενικά τις καθιερωμένες πλέον βόλτες στα μαγαζιά. Σε αυτό το κλίμα, άνοιξε πρόσφατα και το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα The Billionaire Shop, που όπως περιγράφει και το όνομα του δεν απευθύνεται σε μεσαία βαλάντια αλλά σε δισεκατομμυριούχους.

Αν λοιπόν σας περισσεύουν μερικά εκατομμύρια, μπορείτε να το επισκεφθείτε και να αγοράσετε κάποιο σκάφος, ένα πολυτελές αυτοκίνητο ή ακόμα και μία έπαυλη. Η εταιρία που βρίσκεται πίσω από αυτό το εγχείρημα έχει στην κατοχή της και τη σουηδική υπηρεσία τυχερών παιχνιδιών multilotto.com, γεγονος που της δίνει την απαραίτητη αξιοπιστία.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, στην λογική λειτουργίας του, δε διαφέρει από τα υπόλοιπα καθώς και εδώ προσθέτετε τις επιλογές σας σε ένα «καλάθι» αγορών και στη συνέχεια προχωράτε στις τυπικές διαδικασίες πληρωμής, αναλόγως τον τρόπο που επιλέξατε να γίνει η συναλλαγή. Όπως μάλιστα δηλώνουν και οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας «τα πολυτελή αντικείμενα είναι δύσκολο να τα εντοπίσει κάνεις και να κάνει τις διαδικασίες αγοράς. Στο TheBIllionaireShop.com όμως, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC