«Je m’ appelle» Samsung

«Je m’ appelle» Samsung
 
Η κορεάτικη εταιρία ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του πρώτου, πραγματικού, καταστήματος της, παρουσιάζοντας το σαν ένα μοναδικό μέρος για να ζήσει κανείς από κοντά την εμπειρία της Samsung. Αφοσιωμένοι στην έννοια της φορητότητας, το νέο μας κατάστημα είναι σχεδιασμένο σαν χαρτοφύλακας των τελευταίων τεχνολογικών καινοτομιών. Με συμβουλευτική υποστήριξη και εξειδικευμένες λύσεις, είναι ένας χώρος ανοιχτός σε όλους, απλούς χρήστες αλλά και επαγγελματίες.

Το νέο κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 στην οδό 5 Boulevard Malesherbes του Παρισιού. Καταλαμβάνει έκταση 170 τετραγωνικών μέτρων και παρέχει λύσεις και πληροφορίες για κινητά τηλέφωνα, tablets, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, υπολογιστές αλλά και για διάφορα αξεσουάρ της εταιρίας.

Στο νέο κατάστημα εργάζονται οκτώ εξειδικευμένοι υπάλληλοι, που προσφέρουν τις γνώσεις τους για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού. Με διάφορους χώρους έκθεσης των προϊόντων της Samsung και ιδιαίτερη προσοχή στην επίπλωση του καταστήματος δημιουργείται ένα πολύ «ζεστό» περιβάλλον στο πρώτο Samsung Mobile Store.

Τέλος, το νέο κατάστημα δίνει την δυνατότητα για ανακύκλωση των παλιών συσκευών, καθώς και μία παρουσίαση των συνεργατών της στον τομέα της διανομής.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1019.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_118.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC