Κάτι ετοιμάζει η Samsung για το 2013

Κάτι ετοιμάζει η Samsung για το 2013
 
Νέο βίντεο κυκλοφόρησε η Samsung, μέσω του Samsung Tomorrow, και μας προετοιμάζει για αποκαλύψεις που θα παρουσιάσει στην έκθεση CES 2013 που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 8-11 του Ιανουαρίου.

Ήδη με την κυκλοφορία του «teaser» βίντεο ξεκίνησαν και οι πρώτες φήμες για το τι πρόκειται να δούμε από την κορεάτικη εταιρία, με το Galaxy S IV να είναι πρώτο μέχρι στιγμής στις προβλέψεις της ηλεκτρονικής κοινότητας.

Άλλοι διατηρούν τις επιφυλάξεις τους, αφού το Galaxy S III κυκλοφορεί μόλις επτά μήνες και οι πωλήσεις του πηγαίνουν ακόμα εξαιρετικά.

Μία μερίδα του κοινού, κρίνοντας το βίντεο σαν «τηλεοπτικό», εικάζει πως οι νέες ανακοινώσεις της Samsung θα αφορούν προϊόντα τηλεοπτικής τεχνολογίας. Ενώ η ίδια η εταιρία μας προετοιμάζει μόνο με το μήνυμα «Κάτι Καινούριο» (Something New), χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερα.

Το τελευταίο διάστημα, η Samsung έχει απασχολήσει πολλές φορές τις τεχνολογικές ιστοσελίδες με φήμες για νέα προϊόντα και τεχνολογίες και με το βίντεο αυτό σίγουρα αποσκοπεί στο να μας απασχολήσει ακόμα περισσότερο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC