Μίλα άφοβα με όλα τα δίκτυα τώρα με το WIND F2G

Μίλα άφοβα με όλα τα δίκτυα τώρα με το WIND F2G
 
Ομιλία προς όλους, συνδρομητές Wind, Cosmote και Vodafone, απολαμβάνουν άφοβα τώρα μόνο οι κάτοχοι καρτοκινητής WIND F2G.

Τώρα όλοι οι υπάρχοντες και νέοι κάτοχοι WIND F2G απολαμβάνουν πραγματικά 300 λεπτά ομιλίας προς όλους, απλά και μόνο με μια κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας των 10 ευρώ, ενώ τα 10 ευρώ μένουν στην κάρτα και μπορούν να αξιοποιηθούν συνδυάζοντας ένα από τα online πακέτα ομιλίας, SMS ή ΜΒ που διατίθενται μέσα από το www.f2g.gr και προσφέρουν επιπλέον bonus.

Η προσφορά αυτή καθιστά το WIND F2G το πρώτο καρτοκινητό στην Ελλάδα που προσφέρει στους κατόχους του 300’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα με τόσο χαμηλής αξίας κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας.

O Γιάννης Γαβριηλίδης, Ανώτερος Διευθυντής Marketing WIND Ελλάς μιλάει για το τηλεοπτικό σποτ και την μοναδική προσφορά της Wind.

Το νέο τηλεοπτικό σποτ εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στον αέρα και ήδη έχει προκαλέσει αίσθηση. Πείτε μας μερικά λόγια για το πρωτότυπο αυτό σενάριο.

Πρόκειται για μια εντελώς καινούρια προσέγγιση που όντως έχει προκαλέσει αίσθηση καθώς πρόκειται για μια χιουμοριστική ταινία – παρωδία των κλασσικών θρίλερ που μας έχουν «στοιχειώσει» από παλιά και μας έχουν κάνει περισσότερο να γελάσουμε παρά να τρομάξουμε. Η ιστορία εκτυλίσσεται μέσα στο στοιχειωμένο «Μαύρο Δάσος» με πρωταγωνιστές ό,τι μας τρομάζει περισσότερο – τις χρεώσεις προς τα άλλα δίκτυα. Σκοπός μας ήταν να διασκεδάσουμε τον φόβο που έχουν όλοι για τις χρεώσεις στο κινητό και για το δίκτυο στο οποίο καλούν.

Εκτός από το σενάριο του τηλεοπτικού σποτ που μας «φοβίζει», μας «τρομάζει» ευχάριστα και το WIND F2G με τη νέα του προσφορά. Τι ακριβώς προσφέρει πλέον η καρτοκινητή της WIND;

Η WIND ουσιαστικά ανταποκρίνεται στην ανάγκη του καταναλωτή για μεγαλύτερη οικονομία. Προσφέρει Δωρεάν 300’ λεπτά Ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, για να μιλάς άφοβα! και προς WIND, και προς Cosmote και προς Vodafone αλλά και προς όλα τα σταθερά, με μια απλή κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας των 10€. Σημαντικό είναι επίσης ότι τα 10€ μένουν στην κάρτα και ο κάτοχος μπορεί είτε με αγορά πακέτων η μπαίνοντας στο www.f2g.gr να συνδυάσει ένα από τα on line πακέτα ομιλίας, SMS ή ΜΒ που διατίθενται μέσα και προσφέρουν επιπλέον bonus για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία. Πλέον το F2G είναι η πιο οικονομική πρόταση στην καρτοκινητή διότι απελευθερώνει τον συνδρομητή ώστε χωρίς κανένα άγχος να μιλά ελεύθερα με όλους.

Πού μπορεί κανείς να απευθυνθεί για τη νέα αυτή προσφορά;

Σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα WIND και PUBLIC αλλά και μέσω της ιστοσελίδας μας www.f2g.gr ή κάνοντας απλά ένα LIKE στη σελίδα WIND F2G στο FACEBOOK στο www.facebook.com/WINDF2G. Και τα δύο αυτά Μέσα, η ιστοσελίδα και το facebook, ανανεώνονται και εμπλουτίζονται καθημερινά με προσφορές που περιλαμβάνουν bonus ομιλίας, internet και sms, διαγωνισμούς για κινηματογραφικές πρεμιέρες, συναυλίες, διασκέδαση και σπάνια, συλλεκτικά δώρα.

Εκτός από την ενημέρωση, οι κάτοχοι F2G που έχουν δημιουργήσει προφίλ «my f2g» στην ιστοσελίδα μας, μπορούν να προσθέσουν χρόνο ομιλίας, να δουν το υπόλοιπό τους και να επωφελούνται, ενεργοποιώντας τις προσφορές που βγάζουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC