Μοναδικό πακέτο προσφορών

Μοναδικό πακέτο προσφορών
 
Η COSMOTE δημιούργησε αποκλειστικά για τους συνδρομητές της το COSMOTE DEALS for YOU, ένα μοναδικό πακέτο προσφορών σε συνεργασία με κορυφαίους συνεργάτες από διάφορους κλάδους της αγοράς.

Μέσω του COSMOTE DEALS for YOU, η COSMOTE δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να απολαμβάνουν αποκλειστικές προσφορές για ψυχαγωγία και αποδράσεις καθώς και να μειώνουν ακόμα περισσότερο το λογαριασμό κινητής τους. Αναλυτικά οι προσφορές COSMOTE DEALS for YOU:

– 2 εισιτήρια στην τιμή του 1, στα Village Cinemas, κάθε Τετάρτη
– 2 εισιτήρια την τιμή του 1, στα συνεργαζόμενα θέατρα της Ελληνικής Θεαμάτων , κάθε Τετάρτη και Πέμπτη και κάθε Σαββατοκύριακο, για τις παιδικές παραστάσεις στα θέατρα Αλίκη και Κιβωτός
– 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, από Δευτέρα έως Παρασκευή
– 2 πίτσες στην τιμή της 1 από τo Delivery της Pizza Hut, από Δευτέρα έως Παρασκευή
– 2 συμμετοχές στην τιμή της 1, σε δραστηριότητες της Trekking Hellas, όπως rafting, trekking και mountain bike
– έκπτωση στο λογαριασμό COSMOTE, το 2% της συνολικής αξίας των μηνιαίων αγορών με την COSMOTE World MasterCard
– δωρεάν διαμονή δύο ατόμων, για δύο ή τρεις διανυκτερεύσεις, σε επιλεγμένους προορισμούς της Ελλάδας
– εκπτώσεις έως και 30% σε μοναδικά πακέτα GB Spa, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια

Στόχος της COSMOTE είναι να εμπλουτίζει συνεχώς το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU μέσα από νέες συνεργασίες για να προσφέρει περισσότερες προτάσεις για οικονομική ψυχαγωγία και αποδράσεις αλλά και μοναδικές εκπτώσεις στους συνδρομητές της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC