Νέα «κόντρα» με φόντο τις φωτογραφίες

Νέα «κόντρα» με φόντο τις φωτογραφίες
 
Η κόντρα μεταξύ Twitter και Instagram συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς, ειδικά μετά την εξαγορά της εταιρείας από το Facebook.

Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του Twitter, απενεργοποιήθηκε η δυνατότητα για ενσωμάτωση φωτογραφιών στις κάρτες του Twitter, με αποτέλεσμα αυτές να μην εμφανίζονται όπως παλαιότερα στη γραμμή ιστορικού των χρηστών.

Σε δηλώσεις του το Twitter ανέφερε πως «οι χρήστες μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την προβολή φωτογραφιών του Instagram στην πλατφόρμα του Twitter. Προβλήματα που έχουν να κάνουν με την περικοπή των φωτογραφιών και οφείλονται στην απενεργοποίηση της ενσωμάτωσης των Twitter Cards από την υπηρεσία του Instagram».

«Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, όταν κάποιος χρήστης επιλέξει μία φωτογραφία από ένα link Instagram σε κάποιο Tweet, η φωτογραφία να εμφανίζεται κομμένη».

Από τη μεριά του ο, Kevin Systrom του Instagram, επιβεβαίωσε την είδηση στο συνέδριο τεχνολογίας LeWeb, λέγοντας πως «πλέον αποφασίσαμε πως θα πρέπει να κατευθύνουμε τους χρήστες μας στην ιστοσελίδα του Instagram, είναι απλή λογική. Προφανώς, τα δεδομένα αλλάζουν καθώς εξελίσσεται μία εταιρεία».

Η είδηση έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την φήμη που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο για ενσωμάτωση φωτογραφικών φίλτρων στη mobile εφαρμογή του Τwitter και πολλοί έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι οι υπεύθυνοι του κοινωνικού δικτύου έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να προετοιμάζονται για την αποχώρηση του Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC