Νέα τηλεόραση ανάλυσης 4K έρχεται στην Ελλάδα

Νέα τηλεόραση ανάλυσης 4K έρχεται στην Ελλάδα
 
Η Sony ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την κυκλοφορία μιας νέας τηλεόρασης 84 ιντσών με ανάλυση 4K στην Ελλάδα, τις πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου.

Η νέα αυτή τηλεόραση με κωδική ονομασία KD-84X9005 διαθέτει οθόνη LCD ανάλυσης 4K (3840×2160) και ενσωματώνει το προηγμένο σύστημα επεξεργαστή X-Reality PRO της Sony, για πολύ καλή ποιότητα εικόνας είτε η πηγή του σήματος είναι ένας Blue-ray player, είτε ένα βίντεο από το ίντερνετ.

Δίνει τη δυνατότητα για αναπαραγωγή διάφορων αρχείων, όπως ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, φωτογραφίες και παιχνίδια σε υψηλή ποιότητα εικόνας στην εντυπωσιακή οθόνη 84 ιντσών.

Η Sony εφοδίασε τη νέα της τηλεόραση με εξελιγμένο σύστημα για 3D επεξεργασία εικόνας που συνδυάζεται με τα νέα 3D γυαλιά, που πλέον είναι πολύ πιο ελαφριά και δεν χρειάζονται μπαταρίες.

Μεγάλη προσοχή δόθηκε και στην ποιότητα του ήχου της νέας τηλεόρασης, με τα δέκα ενσωματωμένα ηχεία τεχνολογίας S-Force Front Surround 3D και τη δυνατότητα στρέψης τους έως και δέκα μοίρες. Η ιαπωνική εταιρεία κάνει λόγο για ένα «πανίσχυρο» εικονικό σύστημα ήχου Surround 5.1 με ισχύ 50W.

Η νέα τηλεόραση ενσωματώνει και το σύστημα SimulView που εμφανίζει ταυτόχρονα δύο εικόνες (χωρίς διαχωρισμό οθόνης), ώστε δύο θεατές, φορώντας τα ειδικά γυαλιά, να παρακολουθούν διαφορετικό πρόγραμμα στην ίδια τηλεόραση.

Η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει τη νέα της υπερ-τηλεόραση στις αρχές του Δεκεμβρίου. Θα διατίθεται με τρία χρόνια εγγύηση, ενώ η συναρμολόγηση, τοποθέτηση και επίδειξη λειτουργίας της, θα πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό.

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_104.jpeg?w=1110

fetcher_11.jpeg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC