Νέες υπηρεσίες και προσφορές περιαγωγής από την COSMOTE

Νέες υπηρεσίες και προσφορές περιαγωγής από την COSMOTE
 
Με τρεις νέες χριστουγεννιάτικες προσφορές περιαγωγής και δύο νέες πρόσθετες υπηρεσίες COSMOTE EUROPE PACK 50 & 100, η COSMOTE δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της που ταξιδεύουν στο εξωτερικό να επικοινωνούν ξέγνοιαστα.

Από τις 10 Δεκεμβρίου 2012 έως και τις 10 Ιανουαρίου 2013 οι συνδρομητές COSMOTE που θα βρεθούν φέτος τις γιορτές σε χώρες της Ευρωζώνης (Αφορά χώρες της Ευρωζώνης Α & Β – Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γαλλική Γουιάνα, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γουαδελούπη, Δανία, Εσθονία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαρτινίκη, Νήσος Ρεγιουνιόν, Νήσοι Αλαντ, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία), θα επωφεληθούν 40% έκπτωση στις πρόσθετες υπηρεσίες COSMOTE Traveller & Travel & Surf. Συγκεκριμένα η έκπτωση αφορά στο πάγιο τέλος κλήσης φωνής για το COSMOTE Traveller και στην αγορά ημερήσιου πάσου δεδομένων για το Travel & Surf.

Επιπλέον, την ίδια περίοδο δίνονται ως δώρο, σε όλους τους συνδρομητές (Εξαιρούνται οι συνδρομητές Cosmote Internet on the Go) όπου και αν ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, 5 λεπτά ομιλίας και 5 γραπτά μηνύματα για να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στην Ελλάδα (Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης ανά κλήση είναι ανάλογος με το πρόγραμμα του κάθε συνδρομητή συμβολαίου και τη ζώνη χρέωσης εξερχομένων κλήσεων της περιαγωγής. Για τους κατόχους καρτοσυμβολαίου ή καρτοκινητής ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης ανά κλήση είναι 60 δευτερόλεπτα).

Με τις νέες πρόσθετες υπηρεσίες COSMOTE EUROPE PACK 50 & 100, η COSMOTE προσφέρει μια νέα, ολοκληρωμένη λύση για τους επαγγελματίες αλλά και τους ιδιώτες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας τους για φωνή και δεδομένα, διαθέτοντας δωρεάν χρήση για περιαγωγή σε χώρες της Ευρωζώνης, που περιλαμβάνει:
• Δωρεάν χρόνο ομιλίας για εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις
• Δωρεάν ΜΒs για χρήση δεδομένων

Επιπλέον, ο δωρεάν χρόνος ομιλίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για διεθνείς κλήσεις, από Ελλάδα προς χώρες της Ευρωζώνης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες Χριστουγεννιάτικες προσφορές περιαγωγής αλλά και τις πρόσθετες υπηρεσίες COSMOTE EUROPE PACK μπορείτε να επισκεφτείτε το www.cosmote.gr.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1183.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1243.jpeg?w=1110

COSMOTE EUROPE PACK

COSMOTE EUROPE 50

COSMOTE EUROPE PACK 100

Μηνιαία Δωρεάν Χρήση (Λεπτά ομιλίας, MB)

Δωρεάν λεπτά ομιλίας για Διεθνείς κλήσεις προς χώρες της Ευρωζώνης Α&Β

50’

100’

Δωρεάν λεπτά για εξερχόμενες κλήσεις ομιλίας κατά την περιαγωγή σε χώρες της Ευρωζώνης Α&Β

Δωρεάν λεπτά για εισερχόμενες κλήσεις ομιλίας κατά την περιαγωγή σε χώρες της Ευρωζώνης Α&Β

Δωρεάν ΜΒ για πλοήγηση στο διαδίκτυο κατά την περιαγωγή στην Ευρωζώνη Α&Β

50ΜΒ

100 ΜΒ

Χρεώσεις μετά την κατανάλωση της δωρεάν χρήσης

Διεθνείς κλήσεις ομιλίας προς χώρες της Ευρωζώνης Α&Β

Σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα

τιμοκατάλογο COSMOTE

Εξερχόμενες κλήσεις ομιλίας κατά την περιαγωγή σε χώρες της Ευρωζώνης Α&Β

Εισερχόμενες κλήσεις ομιλίας κατά την περιαγωγή σε χώρες της Ευρωζώνης Α&Β

Πλοήγηση στο Internet (με ρυθμίσεις WAP & Internet) κατά την περιαγωγή

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC