Νέο gadget για πολλαπλή φόρτιση συσκευών

Νέο gadget για πολλαπλή φόρτιση συσκευών
 
Το νέο Universal Charging Station for Smartphones and Tablets (UCSST) είναι ένα dock (μία βάση) που δίνει στους χρήστες του τη δυνατότητα να φορτίσουν έως και τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα. Για παράδειγμα μπορείτε να φορτίσετε τέσσερα smartphones ή ένα tablet και τρία smartphones.

To UCSST συμπεριλαμβάνει 6 διαφορετικά βύσματα φόρτισης, κάνοντας το συμβατό με περισσότερες από το 99% των κινητών συσκευών που κυκλοφορούν στην αγορά. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του είναι PVC και σιλικόνη, ενώ ο σχεδιασμός του είναι κομψός και διακριτικός.

Σημαντικό είναι το ενσωματωμένο σύστημα Protection Circuit που ουσιαστικά, αποτρέπει την συνέχιση της φόρτισης των συσκευών όταν αυτές φτάσουν στο 100%. Επίσης διαθέτει βάση από αντιολισθητικό υλικό, για να μην γλιστρούν οι συσκευές σας και έχει διαστάσεις 308mm x 228mm x 27mm/17mm (χωρίς το κάλυμμα).

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το UCSST από την ιστοσελίδα της Mugen-Power όπως επίσης και να το προπαραγγείλετε στην τιμή προσφοράς των 80 δολάρια (περίπου 60 ευρώ).

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_11103.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1259.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC